Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква боя да използвам ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква боя да използвам ?

Тия дни времето беше много хубаво,та ми хрумна идеята да си боядисам пластмасовите части от броните и прага наново,понеже са пластмасови и са поизбеляли(вижте на снимките по-долу) и изглеждат сиви,а не черни. Та въпроса е какъв спрей да използвам и има ли някакви тънкости при процедурата?Питам,защото ми казаха,че за ПЛАСТМАСА си има специален спрей.Искам съвет,пък ще видим дали няма да отложа цялата работа за по-нататък.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Има вакса за пластмаси, която им връща автентичния черен цвят и блясък
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Хубаво си решил да ги боядисаш в цвета на купето.Става готино. До колкото разбрах от един бояджия при пластмасите се използва шприц кит и в боята се добавя добавка за еластичност, за да не се напука.
      И предварително се търка със шкурка.

Ако имаш излишно време е добре да се позанимаваш Ако не бягай при майстор
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        Май това ще е моето решение,защото процедурата,която описва колегата Speeder ще ми отнеме доста време,а и не ми се занимава.А тази вакса на каква цена е и трябва ли да внимавам нещо като я копувам?

Comment

Първоначално публикувано от goro
          Май това ще е моето решение,защото процедурата,която описва колегата Speeder ще ми отнеме доста време,а и не ми се занимава.А тази вакса на каква цена е и трябва ли да внимавам нещо като я копувам?
          Аз преди няколко седмици си взех някаква на Turtle Wax и съм много доволен, в черна тубичка 6-7лв. После и при миене на колата водата върху тях става на капчици и си запазват свежия вид. Самата пластмаса става матова и не полепва прах по нея, противно на очакванията ми
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
            Аз преди няколко седмици си взех някаква на Turtle Wax и съм много доволен, в черна тубичка 6-7лв. После и при миене на колата водата върху тях става на капчици и си запазват свежия вид. Самата пластмаса става матова и не полепва прах по нея, противно на очакванията ми
            Ами значи това ще е.Тези дни и аз ще извърша тази процедура.Благодаря много за отговорите. А откъде мога да си купя тая вакса?!

Comment

Мисля в мосю Бриколаж, ма има вакса за боята и отделно за пластмасите, хубаво е и с двете поне веднъж годишно да освежаваш колата
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Обикновен силиконов спрей за гуми вър6и съ6тата работа!! Аз на 2-3 миения веднъж ги пръскам и са си много добре.
                Lexus IS200

Comment

Working...
                X